Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Zeii toată țara se adune la altare vechi misterioase, inclusiv altarul Izumo Taisha care este una dintre locatiile gandit sa fie curge cu energie mistică în Japonia. Un traseu turistic care călătorește în jurul locuri care sunt renumite pentru asociațiile sale cu mituri japonezi, și clădiri istorice și ruine. Un curs de turism care se bucură de frumusețea naturală, cum ar fi frunze roșii și vederi superbe. Un tur mănâncă produsului bine-cunoscut Izumo soba. Vă rugăm să se bucure de tot felul de atracții de Izumo.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Este bogat și gust puternic, și, de asemenea are un gust bun de rupere după răcoritoare

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Izumo este cunoscut pentru țara zeilor și oamenii sunt capabili să simtă miturile și istoria de sus până-n picioare. Nu numai Izumo Taisha care are nevoie de nici o spune, dar, de asemenea oamenii se pot bucura de panorama și pește proaspăt din țara binecuvântat cu bogăția naturii.

Izumo Taisha Izumo este cunoscut pentru țara zeilor. Mai presus de toate, Izumo Taisha unde 2 milioane de vizitatori de altare și temple înflorească anual are o istorie de mii de ani, o locație considerat a fi curge cu energie mistică, și zeul căsătoriei. În luna octombrie, conform calendarului lunar, se spune că zeii din toată Japonia aduna la Izumo și un festival de bun-venit pentru zei este deținut. Odată ce oamenii pas în, se pot bucura cu siguranță de atmosfera auster.

Gakuenji Gakugenji, găsit în interiorul copaci dens huzureau, este un altar vechi, care are multe proprietăți culturale importante. În sezonul de noi verde, verde huzureau plante sunt frumoase, și în sezonul de frunze roșii, artari vopsirea tot muntele în roșu. De mers pe jos calea acoperit cu plin de frunze de artar este adevarata placere de acest sezon. Oamenii se pot simți și să se bucure de frumusețea naturală bogată.

lac Shinji Frumusețea lacului Shinji este spusă cu apusul soarelui. Privind spre direcția de Izumo Taisha, oamenii pot vedea apusul de soare de ardere în roșu a reflectat pe suprafața apei. Punctul de vedere ne face să se simtă la fel de bine evlavia, și frumusețea nu poate fi comparat cu nimic altceva. Vă rugăm să se bucure de aspectul acesta schimbă în fiecare clipă în apropiere.

După cum sa menționat în Nihon Shoki, Izumo, Shimane Prefectura, este declarat a fi locul de nastere al berii dragul japoneze. Din motive care reprezintă astfel de Izumo este Tabi SAKE Izumo, creat de fabricare a berii dragul tradiționale transmise din 1871. Apa curata ridicată de natura bogată și orez de înaltă calitate care potriveste cel mai bine de dragul berii. Vă rugăm să se bucure cu istoria japoneză și mama natura.