Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Gods of hela landet samlas i mystiska gamla helgedomar, inklusive Izumo Taisha helgedom som är en av de platser som tros vara flyter med mystisk energi i Japan. En turist väg som reser runt platser som är känd för sina associationer med japanska myter och historiska byggnader och ruiner. En kurs av turism som har naturlig skönhet såsom röda blad och fantastisk utsikt. En äta rundtur i den välkända produkten Izumo soba. Vänligen njuta av alla typer av attraktionerna i Izumo.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Det är rik och stark smak, och dessutom har en god smak av brott efter uppfriskande

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Izumo är känd för landet av gudar och människor kan känna myter och historia från topp till tå. Inte bara Izumo Taisha som inte behöver berätta, men också människor kan njuta av den vackra utsikten och färsk fisk från landet välsignat med rikedomen i naturen.

Izumo Taisha Izumo är känd för landet av gudar. Framför allt Izumo Taisha där 2 miljoner besökare helgedomar och tempel frodas årligen har en historia av tusen år, en plats tros vara flyter med mystisk energi och gud äktenskapet. I oktober enligt månkalendern, är det sagt att gudarna hela Japan samlas på Izumo och en välkomnande festival för gudar hålls. När människor gå in, de kan säkert njuta av strama atmosfären.

Gakuenji Gakugenji, finns inuti tätt luxuriated träd, är en gammal helgedom som har många viktiga kulturella egenskaper. I säsong av nya gröna, luxuriated gröna växter är vackra, och under säsongen av röda blad, lönn färga hela berget i rött. Walking banan täckt med full av lönnlöv är verkligt nöje av denna säsong. Människor kan känna och njuta av den rika natur.

Lake Shinji Skönheten i Lake Shinji berättas med inställningen solen. Looking towards riktning Izumo Taisha, kan man se solnedgången brinner i rött avspeglas på vattenytan. Utsikten gör oss att känna gudsfruktan också, och skönheten kan inte jämföras med något annat. Vänligen njuta av utseendet på det förändras varje ögonblick i närheten.

Som nämnts i Nihon Shoki, Izumo, Shimane prefektur, sägs vara födelseplatsen för japanska sake bryggning. Skull som representerar sådan Izumo är Tabi SAKE Izumo, skapad av traditionella skull bryggning arv från 1871. Det rena vattnet som tas upp av rika natur och hög kvalitet ris som bäst passar för sake bryggning. Vänligen njuta med japansk historia och naturen.