Language

Tabi-Sake Karatsu

旅酒「唐津」
Karatsu -Saga-

Miwiti karo "The Pelangi saka Matsubara", alam sugih bahan gedhe diklumpukake ana, pusaka sajarah kayata topeng Karatsu, lan pangan gedhe kayata Karatsu-yaki. Ana akeh wisata ing Karatsu.

醸造元 :Saga Prefecture in 1688 founded Madonoume Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo Sake
度数  :15%

コメント:Anggun Ginjo dupa lan beras saka marga beras murni kanthi metu iki purported mbukak roso

Discovery

to be prepared

唐津ロイヤルホテル
住所
佐賀県唐津市東唐津4-9-20
電話番号
0955-72-0111
営業時間
7:00~21:00
21 唐津ロイヤルホテル2
地図を見る
マリンセンター おさかな村
住所
佐賀県唐津市浜玉町浜崎1922
電話番号
0955-56-2200
営業時間
8:00~19:00
21唐津 マリンセンターおさかな村
地図を見る
虹の松原ホテル
住所
唐津市東唐津4丁目 虹の松原
電話番号
0955-73-9111
営業時間
年中無休
21 唐津 虹の松原ホテル
地図を見る
酒と喰 サンタマキ
住所
唐津市中町1838-1
電話番号
0955-74-1230
営業時間
[ 平日・土 ]10:00~21:00 [ 祝 日 ]10:00~17:00 [ 定 休 日 ]毎週日曜
21 サンタマキ
地図を見る
日本料理 旅館 水野
住所
佐賀県唐津市東城内4-50
電話番号
0955-72-6201
営業時間
21%e3%80%80%e6%97%a5%e6%9c%ac%e6%96%99%e7%90%86%e6%97%85%e9%a4%a8%e6%b0%b4%e9%87%8e
地図を見る
道の駅桃山天下市
住所
佐賀県唐津市鎮西町名護屋1859番地
電話番号
0955-51-1051
営業時間
9:00~18:00 休業日:1月1日~3日以外は年中無休
21 桃山天下一
地図を見る
竹八
住所
佐賀県佐賀市駅前中央1-11-1えきマチ一丁目内
電話番号
0952-24-0777
営業時間
8:00~20:00
21 竹八
地図を見る

Attractions of The Tabisake Karatsu

Karatsu, dumunung ing Prefektur Saga, wis flourishing minangka lawang mlebet saka Kara saka sasi. The "Karatsu-Kunchi", liwati bebarengan saka 400 taun sadurunge, isih tyukup karo akeh turis, lan ndadekake wong aran sejarah. Ora mung bangunan sajarah kayata topeng Karatsu lan bank Old Karatsu, nanging uga alam lan pangan kayata "Pelangi saka Matsubara", Tañada, cumi, lan daging sapi Saga sing misuwur.

The Tañada saka Hamanoura The Tanda ing Genkai-kutha lan wilayah saka Hamanoura dipilih minangka 100 Tanadas paling apik ing Jepang. Wong bisa katon mudhun ing tampilan saka 283 sawah nggawe 11.5 hektar Tañada saka platform pengamatan. Utamané nalika srengenge tumiba sak mangsa saka tanduran beras, cahya nuduhake ing lapangan lan cemlorot ing sedaya panggenan.

Karatsu Castle Karatsu kraton uga disebut minangka kraton Maizuru. Jeneng asalé saka sirah crane ing ndhuwur menara kraton lan wings saka wilayah dijamin pine ing sisih kiwa lan tengen saka kraton. Saka menara kraton, sampeyan bisa ndeleng area pine dijamin, kang 3 paling gedhé ing Jepang. Uga, ing spring iku misuwur blossoms Cherry. Ora mung ing tampilan nanging uga Techniques bangunan TCTerms gedhe kanggo ndeleng.

Rainbow saka Matsubara Sadawane pesisir saka Karatsu Samudra, ana area dijamin pine tahan babagan 5km kang diarani rainbow saka Karatsu lan uga siji saka wilayah dijamin telung pine paling gedhé ing Jepang. Ing awal abad kaping 17, iku dibangun kanggo nglindhungi angin saka segara. Uga, iku misuwur gadhah pitu misteri. Nalika Hideyoshi Toyotomi mlaku liwat pines, kang matur amarga cicadas padha ngginakaken suara banget sora; Nanging, sawise padha mandheg ngginakaken suara. Uga, ana uga banyu alam near samodra.