Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

Miyajima е един от трите велики възгледите на Япония. А мястото, където всеки иска да посети и да видим становището, поне веднъж и е отправна точка на пътуване за японския народ. Ицукушима Shrine регистриран като един от местата за световно културно наследство и сградите са важни културни ценности на страната. Защо не се насладите на традиционни японски забележителности и богатата природа, която нашите предшественици са били очаровани от?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Dry, че има вкус

Discovery

to be prepared

津田商店
住所
広島県廿日市市宮島町95-1
電話番号
0829-44-0567
営業時間
9:00~19:00 (定休 水曜日)
地図を見る
津田屋
住所
広島県廿日市市宮島町843-3(表参道商店街)
電話番号
0829-44-0682
営業時間
9:00~18:00 (年中無休)
地図を見る
酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Travelers не само от Япония, но и от цял свят посещават Miyajima. Атракциите на това след всичко, са в размер на моменти тя е: Световно наследство, три големи възгледите на Япония, важен културен имота и т.н. Островът самата спечелил уважение като бог и е изпълнен с места, които са тайнствена и тържествена атмосфера ,

Ицукушима светилище В прилив на Ицукушима Светилището се разкрива като, ако тя е плаващ в океана. Тя все още е оставащата формата, когато за първи път е построен от Kiyomori Тайра, и е определен National Treasure. Фигурата, която е заобиколена от океана е много загадъчна и през нощта, когато светилището е олекоти, то ни кара да се чувствам още по-историята.

Odorii Червеният Odorii е един от символите на Miyajima. В прилив, хората могат да видят на фигурата, като че ли е плаващ в океана, но при ниски хора прилив могат да стигнат пеша до Odorii. Когато видял в близост далечна, хората могат да се намерят в знак на Луната, на западната страна на Torii и в знак на слънцето на изток от него. Хората трябва да могат да се чувстват тържествена атмосфера, заедно с влиянието на Ин и Ян път.

Пет-етажна Pagoda Пет-етажна пагода, която е важен културен имот е застанал до Toyokuni светилището, също е важен културни ценности, има форма на абсолютно великолепие. Фигурата, която е смес от Япония и Tang е абсолютно красива и привлича много туристи.

Традиционната капка направена от пивоварната заради която има 150 годишна история в Хирошима. Таби заради Miyajima е питейна, заедно с мистериозна гледка Miyajima. Моля се насладите бавно заедно с спомените на пътуването.