Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

Miyajima on yksi kolmesta upea näköala Japani. Paikka, jossa jokainen haluaa vierailla ja nähdä näkymä vähintään kerran ja on lähtökohta matkustaa Japanin kansaa. Itsukushima Shrine rekisteröity yhtenä maailman kulttuuriperinnön paikkoja ja rakennuksia on maan tärkeä kulttuurinen omaisuutta. Miksi et nauti perinteinen japanilainen nähtävyyksiä ja rikas luonto, joka meidän edeltäjät ovat kiehtonut?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Kuiva, että maku

Discovery

to be prepared

酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
4宮島 久保田
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
4 宮島 広電宮島ガーデン
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Matkustajat paitsi Japanin lisäksi myös eri puolilta maailmaa vierailla Miyajima.Nähtävyydet se loppujen ovat määrä kohokohtia se on: World Heritage, kolme upeat näkymät Japanissa, tärkeä kulttuurinen omaisuus, ja jne. Saari itsessään ansainnut kunnioitusta kuin jumala ja on täynnä paikkoja, jotka ovat salaperäisiä ja juhlallinen tunnelma .

Itsukushima Shrine Nousuveden, Itsukushima Shrine paljastuu jos se kelluu meressä. Se on jäljellä muodossa, kun se oli ensin rakennettu Kiyomori Taira, ja on nimetty National Treasure.Luku jota ympäröi meri on hyvin salaperäinen ja yöllä kun pyhäkkö on keventää, se saa meidät tuntemaan historiaa vieläkin.

Odorii Punainen Odorii on yksi symboleista Miyajima. Nousuveden, ihmiset voivat nähdä kuva ikään kuin se kelluu meressä, mutta laskuveden ihmiset voivat kävellä Odorii. Kun nähdään lähellä etäinen, ihmiset voivat löytää merkki kuun länsipuolella torii ja merkki auringon itäpuolella se. Ihmisten pitäisi pystyä tuntemaan juhlallinen tunnelma sekä vaikutus Yin ja Yang tien.

Viisi-kerroksisessa Pagoda Viiden storied pagoda joka on tärkeä kulttuuriomaisuuden seisoi Toyokuni alttari, myös tärkeä kulttuuriomaisuuden, on muoto ehdottomasti gorgeousness.Luku joka on sekoitus Japani ja Tang on todella kauniita ja houkuttelee monia turisteja.

Perinteinen lasku valmistettu vuoksi panimon että on ollut 150 vuotta Hiroshimassa. TABI SAKE Miyajima on juomakelpoista yhdessä salaperäinen näkymä Miyajima. Ole hyvä ja nauti hitaasti yhdessä muistoja matkan.