Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

Miyajima egyike a három nagyszerű kilátás nyílik a japán. Egy hely, ahol mindenki azt akarja, hogy látogassa meg, és látni azt a nézetet legalább egyszer, és a kiindulópontja az utazási a japán emberek számára. Icukusimai szentély bejegyzett egyik világörökségi helyek és épületek, hogy az ország fontos kulturális javak. Miért nem élvezik a hagyományos japán látvány és a gazdag természet elődeink már lenyűgözte?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Száraz, hogy van íze

Discovery

to be prepared

酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
4宮島 久保田
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
4 宮島 広電宮島ガーデン
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Utazók nem csak Japánból, hanem az egész világon látogasson Miyajima. A látnivalók után mind az összeg kiemeli azt: világörökség, három nagyszerű kilátás nyílik a japán, fontos kulturális javak, és stb A sziget maga szerzett tekintetében, mint az isten, és tele van olyan helyeket, melyek titokzatos és ünnepélyes hangulatot .

Itsukushima szentély Dagálykor, a Icukusimai szentély megmutatja magát, mintha ez lebeg az óceán. Még mindig megmaradt a formája, amikor először épült a Kiyomori Taira, és egy kijelölt nemzeti kincs. Az ábra amely körül az óceán nagyon titokzatos és éjjel, amikor a szentély világosítani fel, hogy érezzük magunkat a történelem még.

Odorii A piros Odorii egyik jelképe Miyajima. Dagálykor, az emberek láthatják a szám, mintha ez lebeg az óceán, de apálykor emberek séta a Odorii. Amikor láttam egy közeli távoli, az emberek megtalálják a Hold jele a nyugati oldalon a torii jele és a nap a keleti oldalon is. Az emberek számára lehetővé kell tenni, hogy úgy érzi, egy ünnepélyes hangulatot és a befolyása a Yin és a Yang úton.

Ötemeletes pagoda Az ötemeletes pagoda amely fontos kulturális javak áll a Toyokuni kegyhely, szintén fontos kulturális javak, van egyfajta abszolút gorgeousness. Az ábra, amely keveréke a japán és a Tang teljesen szép és vonzza a turistákat.

A hagyományos csepp készült kedvéért sörgyár, amelynek története 150 évvel Hirosima. TABI SAKE Miyajima iható együtt a titokzatos kilátás Miyajima. Kérjük, élvezze lassan együtt az utazás emlékeit.