Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

.Nalika Jaman rumiyin minangka salah siji saka telu views gedhe Jepang. A Panggonan ngendi everyone kepengin kanggo ngunjungi lan ndeleng tampilan ing paling sapisan lan titik wiwitan travel kanggo wong Jepang. Kuil Itsukushima kadhaftar minangka salah siji panggonan warisan donya lan bangunan kang property budaya penting negara kang. Kenèng apa kowé kok ora seneng pandelengan tradhisional Jepang lan alam sugih kang rumiyin kita wis fascinated dening?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Garing sing ana rasa

Discovery

to be prepared

津田商店
住所
広島県廿日市市宮島町95-1
電話番号
0829-44-0567
営業時間
9:00~19:00 (定休 水曜日)
4宮島 津田商店
地図を見る
津田屋
住所
広島県廿日市市宮島町843-3(表参道商店街)
電話番号
0829-44-0682
営業時間
9:00~18:00 (年中無休)
4宮島 津田屋
地図を見る
酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
4宮島 久保田
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
4 宮島 広電宮島ガーデン
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Wisatawan ora mung saka Jepang nanging uga saka kabeh ndonya ngunjungi .Nalika jaman rumiyin. Wisata iku sawise kabeh jumlah highlights wis: warisan donya, telung views gedhe Jepang, property penting budaya, lan sapiturute Pulo dhewe entuk bab Dewa lan kapenuhan panggonan sing aneh lan atmosfer solemn .

Itsukushima kuil Ing pasang dhuwur, ing Kuil Itsukushima marang dhewe minangka yen ngambang ing segara. Iku isih isih wangun nalika dibangun pisanan dening Kiyomori Taira, lan ditetepake Harta Nasional. Tokoh kang diubengi dening segara banget aneh lan ing ndalu nalika kuil punika lighten munggah, iku ndadekake kita aran sejarah malah liyane.

Odorii Abang Odorii iku salah siji saka simbol saka .Nalika jaman rumiyin. Ing pasang dhuwur, wong bisa ndeleng tokoh minangka yen ngambang ing segara, nanging ing wong kurang pasang bisa lumaku menyang Odorii. Nalika katon ing cedhak adoh, wong bisa nggoleki tandha saka rembulan ing sisih kulon torii lan tandha saka Srengéngé ing sisih wétan iku. Wong kudu bisa aran atmosfer solemn bebarengan karo pengaruh dalan Yin lan Yang.

Limang storied Pagoda Ing pagoda limang storied kang sifat budaya penting wis ngadeg dening Toyokuni Shrine, uga kagungan budaya penting, wis wangun pancen gorgeousness. Tokoh kang dicampur saka Jepang lan Tang pancen ayu lan nengsemake akeh turis.

A gulung tradisional digawe saka pabrik marga sing nduweni riwayat 150 taun ing Hiroshima. TABI Sake .Nalika jaman rumiyin punika potable bebarengan karo tampilan aneh saka .Nalika jaman rumiyin. Mangga seneng alon bebarengan karo pengeling-eling saka trip.