Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

Miyajima adalah salah satu daripada tiga pemandangan hebat ke Jepun. Satu tempat di mana semua orang mahu untuk melawat dan melihat pemandangan sekurang-kurangnya sekali dan adalah titik permulaan perjalanan untuk rakyat Jepun. Itsukushima Shrine didaftarkan sebagai salah satu tempat warisan dunia dan bangunan merupakan harta kebudayaan yang penting di negara ini. Mengapa tidak anda menikmati pemandangan tradisional Jepun dan alam semula jadi yang kaya yang mendahului kita telah terpesona dengan?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Kering yang ada rasa

Discovery

to be prepared

津田商店
住所
広島県廿日市市宮島町95-1
電話番号
0829-44-0567
営業時間
9:00~19:00 (定休 水曜日)
地図を見る
津田屋
住所
広島県廿日市市宮島町843-3(表参道商店街)
電話番号
0829-44-0682
営業時間
9:00~18:00 (年中無休)
地図を見る
酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Pelancong bukan sahaja dari Jepun tetapi juga dari seluruh dunia melawat Miyajima. Tarikan itu selepas semua adalah jumlah acara kemuncak ia mempunyai: warisan dunia, tiga pemandangan hebat ke Jepun, warisan kebudayaan yang penting, dan lain-lain Pulau itu mendapat penghormatan sebagai dewa dan penuh dengan tempat-tempat yang misteri dan suasana yang penuh .

Itsukushima kuil Ketika air pasang, Tempat Suci Itsukushima mendedahkan dirinya seolah-olah ia terapung di atas lautan. Ia masih baki borang apabila ia mula-mula dibina oleh Kiyomori Taira, dan merupakan National Treasure ditetapkan. Angka yang dikelilingi oleh lautan adalah sangat misteri dan pada waktu malam apabila kuil adalah meringankan, ia membuatkan kita berasa sejarah lebih.

Odorii The Odorii merah adalah salah satu simbol Miyajima. Ketika air pasang, orang boleh melihat angka itu seolah-olah ia terapung di atas lautan, tetapi pada orang air surut boleh berjalan kaki ke Odorii. Apabila dilihat pada yang jauh dekat, orang boleh mencari tanda bulan pada sebelah barat torii dan tanda matahari di sebelah timur itu. Rakyat harus dapat merasai suasana yang penuh bersama-sama dengan pengaruh Yin dan Yang jalan raya.

Lima sejarah tersendiri Pagoda Pagoda lima sejarah tersendiri yang merupakan warisan kebudayaan yang penting ialah berdiri di Tempat Suci Toyokuni, juga merupakan warisan kebudayaan yang penting, mempunyai bentuk sama sekali gorgeousness. Angka yang merupakan campuran Jepun dan Tang sememangnya cantik dan menarik ramai pelancong.

Penurunan tradisional yang dibuat dari kilang bir demi yang mempunyai sejarah 150 tahun di Hiroshima. Tabi DEMI Miyajima boleh diminum bersama-sama dengan pandangan misteri Miyajima. Sila menikmati perlahan-lahan bersama-sama dengan kenangan perjalanan.