Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

Miyajima is één van de drie grote uitzichten van Japan. Een plek waar iedereen wil ten minste een keer bezoeken en zien het uitzicht en is het startpunt van reizen voor Japanners. Itsukushima Shrine geregistreerd als een van de wereld erfgoed plaatsen en gebouwen zijn belangrijke culturele eigenschap van het land. Waarom ga je niet genieten van de traditionele Japanse bezienswaardigheden en de rijke natuur die onze voorgangers zijn gefascineerd door?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Droog dat er smaak

Discovery

to be prepared

津田商店
住所
広島県廿日市市宮島町95-1
電話番号
0829-44-0567
営業時間
9:00~19:00 (定休 水曜日)
地図を見る
津田屋
住所
広島県廿日市市宮島町843-3(表参道商店街)
電話番号
0829-44-0682
営業時間
9:00~18:00 (年中無休)
地図を見る
酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Reizigers niet alleen uit Japan, maar ook van over de hele wereld bezoeken Miyajima. De attracties van het na al zijn het bedrag van de hoogtepunten het heeft: wereld erfgoed, de drie grote uitzicht op Japan, belangrijke culturele goederen, en enz. Het eiland zelf verdiend respect als de god en is gevuld met plaatsen die mysterieus zijn en een plechtige sfeer .

Itsukushima heiligdom Bij hoog water, het Itsukushima Heiligdom openbaart zich alsof het drijvend op de oceaan. Het is nog steeds blijft de vorm toen het eerst werd gebouwd door Kiyomori Taira, en is een aangewezen National Treasure. Het cijfer dat wordt omgeven door de oceaan is erg mysterieus en 's nachts bij het heiligdom is verlichten, het maakt ons nog meer het gevoel van de geschiedenis.

Odorii De rode Odorii is een van de symbolen van Miyajima. Bij hoog water kunnen mensen de figuur te zien alsof het drijvend op de oceaan, maar bij eb mensen kunnen lopen naar de Odorii. Wanneer gezien op een korte afstand, kunnen mensen een teken van de maan aan de westzijde van de torii en een teken van de zon aan de oostzijde van het te vinden. Mensen moeten in staat zijn om een plechtige sfeer te voelen, samen met de invloed van de Yin en Yang weg.

Vijf verdiepingen Pagode De vijf verdiepingen pagode, die is een belangrijke culturele eigenschap bevindt zich door de Toyokuni Shrine, ook een belangrijk cultureel bezit, heeft een vorm van absoluut pracht. Het cijfer dat een mengsel van Japan en Tang is absoluut mooi en trekt veel toeristen.

Een traditionele druppel gemaakt van de sake brouwerij die een geschiedenis van 150 jaar in Hiroshima heeft. TABI SAKE Miyajima is drinkbaar, samen met de mysterieuze uitzicht op Miyajima. Kunt u genieten van langzaam samen met de herinneringen van de reis.