Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

Miyajima este unul dintre cele trei ecrane mari din Japonia. Un loc în care toată lumea vrea să viziteze și să vedem punctul de vedere cel puțin o dată și este punctul de plecare de deplasare pentru japonezi. Itsukushima Altar înregistrat ca unul dintre locurile de patrimoniu mondial și clădirile fiind bunurilor culturale importante din țară. De ce nu se bucură de atracțiile tradiționale japoneze și natura bogată care predecesorii noștri au fost fascinat de?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Uscat că nu există gust

Discovery

to be prepared

酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
4宮島 久保田
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
4 宮島 広電宮島ガーデン
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Călătorii nu numai din Japonia, dar și din întreaga lume vizitează Miyajima. Atracțiile din ea, după toate sunt cantitatea de evidențiază are: patrimoniul mondial, trei vederi minunate Japonia, bunurilor culturale importante, și etc Insula se castigat respect ca Dumnezeu, este umplut cu locuri care sunt misterios și o atmosferă solemnă .

Itsukushima Shrine La maree înaltă, The Itsukushima Altar se dezvăluie ca și cum ar plutește pe ocean. Este încă rămas forma când a fost construit prima dată de Kiyomori Taira, și este un desemnat National Treasure. Cifra care este înconjurat de ocean este foarte misterios și pe timp de noapte, atunci când altarul este ușura sus, ea face sa ne simtim istoria chiar mai mult.

Odorii Roșu Odorii este unul dintre simbolurile Miyajima. La maree înaltă, oamenii pot vedea figura ca și în cazul în care este plutind pe ocean, dar la oamenii mici maree pot merge la Odorii. Când văzut la un îndepărtat aproape, oamenii pot găsi un semn de luna pe partea de vest a torii și un semn de soare în partea de est a acestuia. Oamenii ar trebui să poată să simtă o atmosferă solemnă, împreună cu influența Yin si Yang rutier.

Cinci etaje Pagoda Pagoda cu cinci etaje, care este o proprietate culturală importantă este în picioare de Toyokuni Altar, de asemenea, o proprietate culturală importantă, are o formă de absolut splendoare. Cifra care este un amestec de Japonia și Tang este absolut frumoasa si atrage multi turisti.

O picătură tradiționale din fabrica de bere din pricina că are o istorie de 150 de ani în Hiroshima. Tabi SAKE Miyajima este potabilă, împreună cu punctul de vedere misterios de Miyajima. Vă rugăm să se bucure de încet, împreună cu amintirile de călătorie.