Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

Miyajima je eden od treh velikih pogledov na Japonskem. Kraj, kjer vsakdo želi obiskati in videti pogled vsaj enkrat in je izhodišče potovanja za Japonce. Itsukushima Shrine registrirana kot enega od krajev svetovne dediščine in stavb, pri čemer je pomembno kulturno lastnino v državi. Zakaj ne uživate v tradicionalnih japonskih znamenitosti in bogato naravo, ki naši predniki so bili očarala?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Suho, da je okus

Discovery

to be prepared

津田商店
住所
広島県廿日市市宮島町95-1
電話番号
0829-44-0567
営業時間
9:00~19:00 (定休 水曜日)
地図を見る
津田屋
住所
広島県廿日市市宮島町843-3(表参道商店街)
電話番号
0829-44-0682
営業時間
9:00~18:00 (年中無休)
地図を見る
酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Potniki ne samo iz Japonske, ampak tudi iz vsega sveta obisk Miyajima. Znamenitosti v njej navsezadnje so znesek vrhuncev ima: svetovne dediščine, trije veliko pogledov na Japonskem, pomembne kulturne dobrine, in itd Sam otok prislužil spoštovanje kot boga in je napolnjena z mesti, ki so skrivnostno in slovesno vzdušje .

Itsukushima svetišče Ob plimi je Itsukushima svetišče se kaže, kot da je plava na ocean. To je bil še vedno v obliki, ko je bila s Kiyomori Taira najprej zgrajena in je imenovani National Treasure. Podatek, ki je obdana z oceanom, je zelo skrivnosten in ponoči, ko je svetišče razvedriti, nam daje občutek zgodovino še bolj.

Odorii Rdeča Odorii je eden od simbolov Miyajima. Ob visokih vodah, ljudje lahko videli sliko, kot če je plava na oceanu, vendar lahko oseki ljudje hodijo na Odorii. Ko je videl na blizu daleč, lahko ljudje najdejo znak luno na zahodni strani torii in znak sonca na vzhodni strani je. Ljudje bi morali imeti možnost, da se počutijo slovesno vzdušje, skupaj z vplivom Yin in Yang cesti.

Pet-nadstropna Pagoda Pet-nadstropna pagoda, ki je pomembna kulturna dobrina, ki je stal ob Toyokuni svetišče, tudi pomembna kulturna dobrina, ima obliko absolutno gorgeousness. Podatek, ki je mešanica Japonskem in Tang je absolutno čudovito in privablja številne turiste.

Tradicionalni padec izdelan iz zaradi pivovarne, ki ima zgodovino 150 let v Hirošimi. Tabi Sake Miyajima je pitna skupaj s skrivnostnim pogledom Miyajima. Prosimo, uživajte počasi skupaj s spomini na potovanja.