Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

Miyajima är en av de tre stora vyer av Japan. En plats där alla vill besöka och se utsikten åtminstone en gång och är utgångspunkten för resor för japaner. Itsukushima Shrine registreras som en av de platser och byggnader vara landets viktigaste kulturegendom världsarv. Varför inte njuta av den traditionella japanska sevärdheter och rika natur som våra föregångare har varit fascinerad av?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Torr att det finns smak

Discovery

to be prepared

津田商店
住所
広島県廿日市市宮島町95-1
電話番号
0829-44-0567
営業時間
9:00~19:00 (定休 水曜日)
地図を見る
津田屋
住所
広島県廿日市市宮島町843-3(表参道商店街)
電話番号
0829-44-0682
営業時間
9:00~18:00 (年中無休)
地図を見る
酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Resenärer inte bara från Japan men också från hela världen besöker Miyajima. Attraktionerna i det trots allt är den mängd höjdpunkter har: världsarv, tre fantastisk utsikt över Japan, viktiga kulturegendom, och etc. Ön själv tjänade respekt som guden och är fylld med platser som är mystisk och en högtidlig atmosfär .

Itsukushima helgedom Vid högvatten, den Itsukushima Shrine avslöjar sig som om det flyter på havet. Det är fortfarande kvar formen när den först byggdes av Kiyomori Taira, och är en utsedd National Treasure. Siffran som är omgiven av havet är mycket mystiskt och vid dagens slut när helgedom är lätta upp, det gör oss att känna historien ännu mer.

Odorii Den röda Odorii är en av symbolerna i Miyajima. Vid högvatten kan man se figuren som om det flyter på havet, men vid lågvatten folk kan gå till Odorii. Sett på nära avstånd, kan man finna ett tecken på månen på västra sidan av torii och ett tecken på solen på östra sidan av den. Människor ska kunna känna en högtidlig atmosfär tillsammans med påverkan av Yin och Yang vägen.

Fem våningar pagoden De fem våningar pagoden som är en viktig kulturegendom står vid Toyokuni Shrine, också en viktig kulturegendom, har en form av absolut gorgeousness. Den siffra som är en blandning av Japan och Tang är absolut vackra och lockar många turister.

En traditionell droppe gjord av skull bryggeri som har en historia av 150 år i Hiroshima. Tabi SAKE Miyajima är drickbart tillsammans med den mystiska utsikt över Miyajima. Vänligen njuta långsamt tillsammans med minnen av resan.