Language

Tabi-Sake Nagasakishi

旅酒「長崎市」
Nagasakishi -Nagasaki-

Kutha Nagasaki wis akeh panggonan touring misuwur sanadyan iku kutha kompak. Sajrone periode Edo, malah sanadyan Jepang ana negara Ana, liwat utami kinten iku dikembangaké budaya dhewe liwat interaksi karo budaya Amérika; iku soko wong ora bisa nemu ing panggonan liyane. Mangga seneng wisata ing Nagasaki.

醸造元 :Nagasaki Prefecture in 1884 founded a joint-stock company Yamazaki head office Sake Brewery
種類  :Ginjo sake
度数  :15%

コメント:Iku fruity lan sumilir. Wis imbangan apik saka rasa lan ambu.

Discovery

to be prepared

すみや
住所
長崎市尾上町1-1 アミュプラザ長崎1階
電話番号
095-808-3833
営業時間
8:30~20:00
sumiya
地図を見る
吉田酒店
住所
長崎市恵美須町7-25
電話番号
095-821-1695
営業時間
9:30~21:00
yoshida
地図を見る
「 ショッピングセンターNAGASAKI 」
住所
長崎市新地町9-1
電話番号
095-828-1877
営業時間
7:30~22:00 年中無休
19長崎 ショッピングセンターNAGASAKI①
地図を見る
稲佐山観光ホテル レストラン珍陀亭
住所
長崎県長崎市曙町 40-23
電話番号
095‐861‐4151
営業時間
19 長崎稲佐山ホテル
地図を見る
ホテルニュー長崎 長崎名店街 長崎お土産 すみや
住所
長崎市大黒町14-5
電話番号
095-826-8000
営業時間
19 長崎市 ホテルニュー長崎 長崎名店街
地図を見る
長崎物産館
住所
長崎市大黒町3-1 県営バスターミナル2階
電話番号
095-821-6580
営業時間
午前9:00~午後6:00 (7・8月は午後7:00まで)年末年始以外 無休
19 長崎県物産館
地図を見る
島原城本丸売店
住所
長崎県島原市城内1丁目1183−1
電話番号
0957-62-4766
営業時間
9:00~17:30
nowprinting-1
地図を見る
雲仙湯守の宿 湯元ホテル
住所
長崎県雲仙市小浜町雲仙316
電話番号
0957-73-3255
営業時間
19 湯元ホテル
地図を見る
島原温泉 ホテル南風楼
住所
長崎県島原市弁天町2丁目7331−1
電話番号
0957-62-5111
営業時間
19 南風楼
地図を見る
国民宿舎 青雲荘
住所
長崎県雲仙市小浜町雲仙500-1
電話番号
0957-73-3273
営業時間
19 青雲荘
地図を見る

Attractions of The Tabisake Nagasakishi

Ana akeh panggonan kayata warisane lan touring resorts sajarah sampeyan kudu ndeleng ing Nagasaki; akeh panggonan misuwur karo swasana ati endah, panggonan kanggo aran gaya Jepang, panganan sedhep, lan akeh lures nalika lumaku watara. Ana uga misuwur wengi offline titik kang ditingkat ing telung views wengi paling apik ing donya.

Gréja, lan pusaka related kanggo budaya Kristen Sawise Pambuka Kristen, Nagasaki ngalami owah-owahan sanget ing sejarah Jepang. Ana akeh bangunan nominasi minangka pusaka donya; miwiti karo simbolis Oouratenshudou, wong bisa visit akeh varieties saka pasamuwan-pasamuwan.

Glover Garden Sadurunge Jepang kabuka negara sawijining, Thomas Glover, pengusaha, dibukak Jepang. Omah kang dibangun ing Minami Yamate panggonan misuwur ngendi wong sing tresna sejarah Jepang ngirim temtunipun ngunjungi.

Night View Wengi tampilan Nagasaki dipilih ing telung views wengi paling apik ing donya. Ora mung Jepang, nanging uga donya diwenehake minangka tampilan sing wis akeh fitur sing nggodho akèh wong.

Nagasaki iku sawijining kutha panggonan kang kapenuhan ing kabungahan lan wisata. Marga sampeyan bisa seneng ana digawe saka pabrik sing njupuk 120 taun kanggo berkembang. Mangga seneng marga apik banget, kang ing saindhenging nagari Highly angka, nalika sampeyan duwe kasempatan kanggo ngunjungi Nagasaki.