Language

Tabi-Sake Nikko

旅酒「日光」
Nikko -Tochigi-

Nikko wis nyedhaki uga dikenal kanggo warisan Donya, ing kuil Nikko Toshogu, lan akeh monumen sajarah, kabeh diubengi dening kaendahan alam sugih.
Minangka Resor panas mangsa panas lan minangka spa sak mangsa, iku wis tresna dening akeh wong kanggo dangu.
Ora mung Resor wisata populer ing njero nanging uga internasional.
Apa ora nglampahi wektu terkenal ing Nikko alon kroso kaendahan alam.

醸造元 :Tochigi Prefecture in 1673 founded Daiichi Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai sake
度数  :14%-15%

コメント:Opening purport cahya lan Gamelan

Discovery

to be prepared

日光千姫物語(売店)
住所
栃木県日光市安川町6-48
電話番号
0288-54-1010
営業時間
1 千姫物語②
地図を見る
鬼怒川観光ホテル(売店)
住所
栃木県日光市 鬼怒川温泉滝359-2
電話番号
0288-77-1101
営業時間
1_ 鬼怒川観光ホテル
地図を見る
三本松茶屋
住所
栃木県日光市中宮祠2493
電話番号
0288-55-0287
営業時間
定休日:年中無休 営業時間:7:00〜19:00
1_ 三本松茶屋
地図を見る
日野屋酒店
住所
栃木県日光市松原町270
電話番号
0288-54-1560
営業時間
8:00~20:00
1_ 日野屋酒店
地図を見る
湯沢屋酒店
住所
栃木県日光市湯西川766
電話番号
0288-98-0423
営業時間
9::00~19:00 ※金曜、土曜、祝日前日 20:00(定休日木曜日)
1_ 湯沢屋酒店
地図を見る
おみやげ処 すみ屋
住所
栃木県日光市鬼怒川温泉大原1396-8
電話番号
028-877-0821
営業時間
1 あさや
地図を見る
本家伴久
住所
栃木県日光市湯西川749
電話番号
028-898-0011
営業時間
1 株式会社 本家伴久
地図を見る
あさやホテル〔売店〕
住所
栃木県日光市滝813
電話番号
028-877-1111
営業時間
1あさやホテル (2)
地図を見る
鬼怒川グランドホテル〔売店〕
住所
栃木県日光市大原1021
電話番号
028-877-1314
営業時間
1鬼怒川グランドホテル
地図を見る
おみやげの店 ながた
住所
栃木県日光市中宮祠2478
電話番号
028-855-0250
営業時間
1 ながた
地図を見る
八汐
住所
栃木県日光市松原町5-1
電話番号
028-854-0632
営業時間
1 八汐
地図を見る

Attractions of The Tabisake Nikko

Kaendahan alam dirajut dening alam KALUBÈRAN, kuil lan candhi kadhaftar minangka Situs Warisan Donya, lan Lake Chuzenji lan Gunung Nantai. Ana macem-macem highlights ing Nikko lan Pesona Nikko ora bisa ditulis ing tembung siji. TABI Sake iki marga kang mung bisa kanggo ngombe ing Urut saka Nikko. Apa ora nglampahi wektu terkenal ing Nikko alon kroso kaendahan alam awet terus saka periode Edo lan nglakoni ing OMOTENASHI saka Nikko.

Nikko Toshogu Ing kuil lan candhi ing Nikko makili Situs Warisan Donya UNESCO ing Jepang. Metu kabeh kuil lan candhi, salah siji sing paling misuwur lan kalebet Kuil Nikko Toshogu kang Ieyasu Tokugawa dilestarekake ing. Meh kabeh saka grup kuil utama saiki dibuka dening 3rd Shogun Tokugawa Iemitsu sak "mbangun sing agung, saka jaman Kanei". Ing latar, ana 55 bangunan, kalebu 8 bangunan ngurmati nasional lan 34 bangunan saka kekayaan budaya penting, lan gorgeousness Absolute iku akeh banget. Dening tukang master sing wis diklumpukake saka kabeh liwat negara, lacquer lan nggunakake werna sugih sing decorated ing bangunan, lan akeh patung sing decorated ing sawetara pilar.

Kegonnotaki Metu saka 48 waterfalls sing kasebar ing saindhenging Nikko, Kegonnotaki bisa ngandika dadi salah siji sing paling misuwur. Banyu Lake Chuzenji tumiba sakcara mudhun saka dermaga dhuwur 97m lan sampeyan bisa seneng loro kamulyan lan seni formative digawe dening alam. Ing Mei, ing sugih ijo, ing Juni, omah Asian martin mabur sak grojogan, lan saka Januari Februari, Junitaki kang waterfalls cilik beku lan werna kabèh grojogan ing es biru; sampeyan bisa seneng pemandangan beda-beda ing saben mangsa.

Senjogahara Senjogahara teka saka mitos ngendi dewa Akagi lan dewa Nantai perang kanggo Lake Chuzenji. Iku yen Lake nanging dadi rowo lan wis kapérang saka 400 hektar. Ana path eksplorasi watara rowo, lan wis maintained minangka mesthi hiking kang bisa mlaku 2 jam.

TABISAKE Nikko iki marga digawe saka sajarah dawa lan alam sugih. A masterpiece saka Brewer ing didegaké ing awal zaman Edo. Mangga bantuan dhewe karo TABISAKE lan wektu terkenal sing ngginakaken ing Nikko minangka sajian sisih.