Language

Tabi-sake Oirase-Towadako

旅酒「奥入瀬十和田湖畔」
Oirase-Towadako -Aomori-

Oirase-Towadakohan er berømt for sin friske grønne, røde blade, og forskellige funktioner i hver sæson. Den smukke udsigt over den store natur er en attraktion, som folk ønsker at se på forskellige årstider. Mange turister besøger for det nationale websted af landskabelig skønhed og den naturlige monument.

醸造元 :Aomori Prefecture in 1889 founded Momokawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%-16%

コメント:Mellow smag af blødt vand

Discovery

to be prepared

ホテル十和田荘
住所
青森県十和田市 奥瀬十和田湖畔休屋340
電話番号
0176-75-2221
営業時間
地図を見る
渓流の駅 おいらせ
住所
青森県十和田市大字奥瀬字杤久保11-12
電話番号
0176-74-1121
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
道の駅奥入瀬 四季彩館
住所
青森県十和田市大字奥瀬字塘道39-1
電話番号
0176-72-3201
営業時間
5月~10月 8:30~19:00 11月~4月 9:00~18:00 休業 年末年始
地図を見る

Attractions of The Tabisake Oirase-Towadako

Oirase-Towadakohan er en turistby, der er omgivet af rig natur. Venligst nyde den dynamiske synspunkter skabt af strømmen af vand.

Oirase keiryuu Oirase keiryuu, en naturskøn plet, der repræsenterer Japan, varer 14 km fra Towadakohan til Mt. Yakeyama. Mange vandfald er punkteret langs åen og kaldes Bakufukaido. Som en naturlig monument den modtager konservering fra landet og er berømt for de mange forskellige funktioner, folk kan udforske.

Towadako Towadako, lokalisering mellem Aomori og Akita, er berømt for sin naturlige skønhed. Kirsebærtræerne blomstrer i foråret, frisk grøn i sommer, røde blade i efteråret, og vinter synspunkter i vinter er alle de smukke scener folk kan nyde. Folk kan nyde forskellige funktioner i søen fra observation platforme og sightseeing både.

Choushiootaki Den eneste og største vandfald i den største strøm af Oirase. Et smukt vandfald, der har en bredde på 20 meter og en masse volumen vand. Da vandfaldet forhindrer fisk fra søen til at gå opstrøms, er det også kaldes Uodomenotaki.>

Skyld lavet fra vandet af Oirase-floden flød fra Towadako har en glat og tynd tekstur, der vasker din mund. God fornøjelse skyld med minderne om den smukke natur Oirase stream.