Language

Tabi-sake Oirase-Towadako

旅酒「奥入瀬十和田湖畔」
Oirase-Towadako -Aomori-

Oirase-Towadakohan terkenal dengan hijau segar, daun merah, dan ciri-ciri yang berbeza pada setiap musim. Pandangan indah alam semula jadi yang besar adalah satu tarikan yang rakyat mahu melihat dalam musim yang berbeza. Kebanyakan pelancong melawat untuk laman Kebangsaan Scenic Kecantikan dan monumen semula jadi.

醸造元 :Aomori Prefecture in 1889 founded Momokawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%-16%

コメント:rasa lembut air lembut

Discovery

to be prepared

ホテル十和田荘
住所
青森県十和田市 奥瀬十和田湖畔休屋340
電話番号
0176-75-2221
営業時間
地図を見る
渓流の駅 おいらせ
住所
青森県十和田市大字奥瀬字杤久保11-12
電話番号
0176-74-1121
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
道の駅奥入瀬 四季彩館
住所
青森県十和田市大字奥瀬字塘道39-1
電話番号
0176-72-3201
営業時間
5月~10月 8:30~19:00 11月~4月 9:00~18:00 休業 年末年始
地図を見る

Attractions of The Tabisake Oirase-Towadako

Oirase-Towadakohan adalah sebuah resort pelancongan yang dikelilingi oleh alam semula jadi kaya. Sila menikmati pemandangan dinamik yang dicipta oleh aliran air.

Oirase keiryuu Oirase keiryuu, tempat yang indah yang mewakili Jepun, berlangsung 14km dari Towadakohan dengan Mt. Yakeyama. Banyak air terjun adalah bertitik di sepanjang sungai itu dan dipanggil Bakufukaido. Sebagai monumen semula jadi ia sedang menerima pemeliharaan dari negara ini dan terkenal dengan pelbagai ciri-ciri orang boleh meneroka.

Towadako Towadako, mengesan antara Aomori dan Akita, terkenal dengan keindahan alam semula jadi. Bunga ceri pada musim bunga, hijau segar pada musim panas, daun merah pada musim gugur, dan pemandangan musim sejuk di musim sejuk adalah semua adegan yang indah orang boleh menikmati. Orang ramai boleh menikmati ciri-ciri yang berbeza daripada tasik dari platform pemerhatian dan bot bersiar-siar.

Choushiootaki Satu-satunya dan terbesar air terjun di aliran utama Oirase. Sebuah air terjun yang indah yang mempunyai lebar 20m dan banyak isipadu air. Oleh kerana air terjun menghalang ikan daripada tasik untuk pergi ke hulu, ia juga dikenali sebagai Uodomenotaki.

Demi dilakukan dengan air Oirase-sungai mengalir dari Towadako mempunyai tekstur yang licin dan nipis yang mencuci mulut anda. Sila menikmati demi dengan kenangan alam yang indah sungai Oirase.