Language

Tabi-sake Oirase-Towadako

旅酒「奥入瀬十和田湖畔」
Oirase-Towadako -Aomori-

Oirase-Towadakohan is beroemd om zijn verse groene, rode bladeren, en de verschillende functies in elk seizoen. Het prachtige uitzicht op de grote natuur is een attractie die mensen willen zien in verschillende seizoenen. Veel toeristen bezoeken het Nationale Site van natuurschoon en de natuurlijke monument.

醸造元 :Aomori Prefecture in 1889 founded Momokawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%-16%

コメント:Zachte smaak van zacht water

Discovery

to be prepared

ホテル十和田荘
住所
青森県十和田市 奥瀬十和田湖畔休屋340
電話番号
0176-75-2221
営業時間
地図を見る
渓流の駅 おいらせ
住所
青森県十和田市大字奥瀬字杤久保11-12
電話番号
0176-74-1121
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
道の駅奥入瀬 四季彩館
住所
青森県十和田市大字奥瀬字塘道39-1
電話番号
0176-72-3201
営業時間
5月~10月 8:30~19:00 11月~4月 9:00~18:00 休業 年末年始
地図を見る

Attractions of The Tabisake Oirase-Towadako

Oirase-Towadakohan is een toeristisch resort dat wordt omgeven door rijke natuur. Kunt u genieten van de dynamische uitzicht gecreëerd door de stroming van het water.

Oirase keiryuu Oirase keiryuu, een unieke plek dat Japan vertegenwoordigt, duurt 14km van Towadakohan naar Mt. Yakeyama. Vele watervallen zijn verspreid langs de beek en heet de Bakufukaido. Als een natuurlijke monument is behoud ontvangt van het land en staat bekend om de verscheidenheid aan functies mensen kunnen verkennen.

Towadako Towadako, lokaliseren tussen Aomori en Akita, is beroemd om haar natuurlijke schoonheid. De kersenbloesems in de lente, fris groen in de zomer, rode bladeren in de herfst, winter en het uitzicht in de winter zijn de mooie scènes mensen kunnen genieten. Mensen kunnen genieten van verschillende kenmerken van het meer van observatie platforms en rondvaartboten.

Choushiootaki De enige en grootste waterval in de belangrijkste stroom van Oirase. Een mooie waterval die een breedte van 20 meter en veel volume water heeft. Sinds de waterval voorkomt dat de vis uit het meer stroomopwaarts gaan, wordt het ook wel de Uodomenotaki.>

Omwille gemaakt van het water van Oirase-rivier stroomde uit Towadako heeft een gladde en dunne textuur die je mond wast. Kunt u genieten van de sake met de herinneringen van de prachtige natuur van Oirase stroom.