Language

Tabi-sake Oirase-Towadako

旅酒「奥入瀬十和田湖畔」
Oirase-Towadako -Aomori-

Oirase-Towadakohan är känd för sin färska gröna, röda blad, och olika funktioner i varje säsong. Den vackra utsikten över den stora naturen är en attraktion som människor vill se under olika årstider. Många turister besöker för National Site of Scenic Skönheten och naturliga monument.

醸造元 :Aomori Prefecture in 1889 founded Momokawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%-16%

コメント:Fyllig smak av mjukt vatten

Discovery

to be prepared

ホテル十和田荘
住所
青森県十和田市 奥瀬十和田湖畔休屋340
電話番号
0176-75-2221
営業時間
地図を見る
渓流の駅 おいらせ
住所
青森県十和田市大字奥瀬字杤久保11-12
電話番号
0176-74-1121
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
道の駅奥入瀬 四季彩館
住所
青森県十和田市大字奥瀬字塘道39-1
電話番号
0176-72-3201
営業時間
5月~10月 8:30~19:00 11月~4月 9:00~18:00 休業 年末年始
地図を見る

Attractions of The Tabisake Oirase-Towadako

Oirase-Towadakohan är en turistort som är omgiven av rika natur. Vänligen njuta av den dynamiska vyer som skapas av vattenflödet.

Oirase keiryuu Oirase keiryuu, en naturskön plats som representerar Japan, varar 14 km från Towadakohan till Mt. Yakeyama. Många vattenfall är utspridda längs bäcken och kallas Bakufukaido. Som en naturlig monument den får bevaras från landet och är känd för olika funktioner människor kan utforska.

Towadako Towadako, lokalisera mellan Aomori och Akita, är känd för sin naturliga skönhet. Körsbär blommar på våren, färska gröna på sommaren, röda blad på hösten, och utsikt vintern på vintern är alla vackra scener människor kan njuta av. Människor kan njuta av olika funktioner i sjön från observationsplattformar och sightseeingbåtar.

Choushiootaki Den enda och största vattenfall i huvudströmmen av Oirase. Ett vackert vattenfall som har en bredd på 20 meter och en hel del volym vatten. Eftersom vattenfallet hindrar fisk från sjön att gå uppströms, är det också kallas Uodomenotaki.

Skull gjord av vattnet i Oirase-floden flödade från Towadako har en slät och tunn konsistens som tvättar munnen. Vänligen njuta av skull med minnena av den vackra naturen i Oirase ström.