Language

Tabi-Sake Yufuin

旅酒「湯布院」
Yufuin -Oita-

Yufuin, Resor spa diubengi dening alam. Iklim plateau nggawe Resor wisata penake. Pangan nggunakake macem-macem, úa search uga salah siji saka atraksi. Spa, pangan, alam, lan budaya ... Yufuin, gadhah kabeh nilai apik, wis ngandika duwe akèh repeaters. Kanggo seneng wisata ing Yufuin, kok ora yen ngunjungi Yufuin.

醸造元 :Oita Prefecture Motoharu first year establishment Yatsushikashuzo Co., Ltd.
種類  :special junmai Sake
度数  :15%

コメント:Rasa kuwat aran alkohol sing sih-rahmat alam

Discovery

to be prepared

清美堂 駅前通り店
住所
大分県由布市湯布院町川上3727-4
電話番号
0977-84-2414
営業時間
8:00~19:00
地図を見る
下谷商店
住所
由布市湯布院町川上3724-10
電話番号
0977-84-2057
営業時間
8:00~21:30
地図を見る
金鱗堂
住所
由布市湯布院町川上3048-1(由布見通り)
電話番号
0977-84-4486
営業時間
10:00~17:00
地図を見る
花夢遊
住所
由布市湯布院町川上1541-11
電話番号
0977-85-2717
営業時間
9:00~17:00
地図を見る
のいちご
住所
由布市湯布院町川上1541-11
電話番号
0977-85-2717
営業時間
9:00~17:00
地図を見る
一休商店
住所
由布市湯布院町川北4-1
電話番号
0977-85-2801
営業時間
8:05~18:30
地図を見る
九州フードマーケット
住所
大分県由布市湯布院町川上1503-3
電話番号
0977-76-5607
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
ゆふいん道の駅
住所
大分県由布市湯布院町川北899-76
電話番号
0977-84-5551
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
山荘 無量塔
住所
大分県由布市湯布院町川上1264-2
電話番号
0977-84-5000
営業時間
地図を見る
ゆふいんホテル 秀峰館
住所
大分県由布市湯布院町川上2415-2
電話番号
0977-84-5111
営業時間
地図を見る
湯布院 山灯館
住所
大分県由布市湯布院町川上1553
電話番号
0977-84-5310
営業時間
地図を見る
湯布院薫風工房
住所
大分県由布市湯布院町川上1511-1
電話番号
0977-28-8858
営業時間
9:00〜17:00 不定休
地図を見る
大分銘品蔵
住所
大分県大分市要町1-40 JR大分駅豊後にわさき市場内
電話番号
097-513-7061
営業時間
7:00~21:30
地図を見る

Attractions of The Tabisake Yufuin

Akeh media ing lelungan njupuk survey kang spring panas sing arep pindhah paling, lan Yufuin tansah ditingkat ing ndhuwur. Kita bakal introduce wisata ing Yufuin ngendi turis saka kabeh sak donya.

Kirinko Kinrinko iku simbol saka Yufuin resort wisata. Panas spring mili metu saka ngisor lake, supaya ing suhu banyu dhuwur. Mangkono, sampeyan bisa seneng tampilan romantis. Ing godhong ijo lan abang seger uga ayu lan sampeyan bisa seneng views tartamtu kanggo saben mangsa.

Gunung Yufu Gunung Yufu mundhak ing sisih kulon lor Yufuin lan uga disebut Bungo Fuji. Para pendaki gunung ngunjungi gunung iki kang nggantosi siji gunung Oita kang. Punika ugi dipungambaraken ing literatures tradhisional Jepang kayata Records of Matters kuna lan Bungo Fudoki. Tokoh saka pinnacles gunung kang push up ing sisih kulon lan wétan banget dinamis.

Sagiridai Sagiridai dumunung ing sikil Gunung Yufu. Saka dhuwur 680m, sampeyan bisa mirsani bab kabèh Yufuin basin. Ora mung tampilan saka observatorium ing gedhe nanging uga tampilan saka gunung sing saubengé observatorium ing dinamis. Ing enjing awal saka tiba kanggo mangsa, sampeyan uga bisa kanggo ndeleng tampilan romantis morning dew.>

TABISAKE Yufuin wis marisi Techniques lan agama marga saka Bir kang nduweni riwayat 150 taun, lan lingkungan alam Oita. Mangga seneng marga karo pengeling-eling sing digawe ing Yufuin.