Language

Tabi-Sake Dougo-Onsen

旅酒「道後温泉」
Dougo -Ehime-

Dougo-onsen är en av de äldsta kurorter i Japan. Denna plats, där Shoutoku Taishi även besökt, är känd inte bara från japanska människor, men också från utländska besökare. Nyligen, är det populärt för staden av konst och är fylld med olika höjdpunkter. Varför inte njuta av den historiska varma våren och de nya attraktionerna i Dougo?

醸造元 :Ehime Prefecture, in 1872 founded Umenishikiyamakawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:En rik arom och fyllig smak

Discovery

to be prepared

道後プリンスホテル
住所
愛媛県松山市道後姫塚100
電話番号
089-947-5111
営業時間
地図を見る
絣屋本店
住所
愛媛県松山市道後湯之町20-19
電話番号
089-941-3338
営業時間
8:30~22:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Dougo

Den äldsta varma våren i Japan, har Dougo Onsen en historia på ca 3000 år. Huvudbyggnaden på Dougo-onsen är registrerad som landets viktigaste kulturegendom, och har en underbar atmosfär. Koppla av i det varma vattnet som många stora män återhämtat sig.

Houjyouen Houyouen är ett torg som ligger i Dougo-onsen stationen. Det är också känd för Bo-chan och automat klockan.

Musashi Residence Site Musashi Residence återställs vid Dougo Park, resterna av Yuchiku Castle, och folk kan förstå stadsbilden av dessa dagar. Gatorna gör att du känner att historien och extraordinära känslor.

yu helgedom Yu helgedom är populär bland folk för gud Dougo. Det ligger på en liten kulle, och folk kan se hela utsikt över staden.

En typ av skull görs från den enda Sake bryggeriet i Ehime prefektur som har fått många utmärkelser i nämnder och skull ranking. Njuter av drink medan blötläggning i en varm källa är stor, även med minnen av resan är fantastisk. Ta gärna en drink en gång.