Language

Tabi-Sake Aizu

旅酒「会津」
Aizu -Fukushima-

Aizu este una dintre cele mai renumite statiuni turistice, care reprezintă Fukushima Prefectura. Nu numai diferitele obiective turistice, cum ar fi frumos natura și spa-uri istorice, dar, de asemenea, rămâne de Castletown este popular în rândul toate tipurile de oameni. Studiind istoria și cultura, și se bucură de natura bogat sunt ambele fantastic. Vă rugăm să se bucure de farmecul Aizu si distreaza-te vizitare a obiectivelor turistice.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1918 Homare Shuzo Co., Ltd.
種類  :
度数  :00

コメント:

Discovery

to be prepared

現在、販売準備中です

Attractions of The Tabisake Aizu

La Wakamatsu City, Aizu, oamenii pot vedea urmele istoriei pretutindeni. Nu numai statiuni turistice istorice, cum ar fi Castelul Tsuruga, Byakkotai, și rămâne de Musashi Residence, dar, de asemenea, produsele alimentare, cum ar fi ramen Kitakata sunt celebru.

Castelul Tsuruga Castelul Tsuruga este un castel celebru care a rezistat războiului Boshin care a durat aproximativ o lună. Vă rugăm să respectați Castelul Tsuruga care are gresie Red Roof și un pește fabulos-delfin ca pe acoperiș, și o structură inexpugnabilă de 2 subterane și supraterane 5 cu proprii ochi.

Byakkotai Byakkotai este compus din băieți de la 16 la 17. loialitatea și destinul nefericit de oameni care sa sinucis pentru domnii lor sunt încă în curs de moștenite.

Higashiyama-Onsen Oamenii pot actualiza trupurile lor în timp ce văd natura bogat la Higashiyama izvor fierbinte, care are o istorie de aproximativ 1300 de ani. În timp ce aproape de centrul de Wakamatsu orașului, locul unde se află oamenii pot auzi vocile de păsări și a vedea frunzele roșii.

Tabi SAKE Aizu este facut din o fabrică de bere sake care utilizează orez local și apa frumosul munte, Mt. Iide. Ori de câte ori aveți o șansă de a vizita Aizu, vă rugăm să se bucure de băutura care primește valori ridicate de la diverse persoane.