Language

Tabi-Sake Aizu

旅酒「会津」
Aizu -Fukushima-

Aizu je eden od najbolj znanih turističnih krajev, ki predstavljajo Fukušima prefekturo. Ne samo razne znamenitosti mesta, kot so čudovite narave in zgodovinskih zdravilišč, ampak tudi ostanki Castletown je priljubljena med vsemi vrstami ljudi. Študij zgodovine in kulture, in uživajo bogato naravo sta fantastična. Prosimo, uživajte čare Aizu in se zabavajte ogled.

醸造元 :Fukushima Prefecture in 1918 Homare Shuzo Co., Ltd.
種類  :
度数  :00

コメント:

Discovery

to be prepared

現在、販売準備中です

Attractions of The Tabisake Aizu

Na Wakamatsu City, Aizu, ljudje lahko videli sledove zgodovine povsod. Ne samo zgodovinskih turističnih krajih, kot so Tsuruga gradu, Byakkotai in ostanki Musashi Residence, temveč tudi hrane, kot so ramen Kitakata so vsi znani.

Tsuruga Castle Tsuruga Grad je znan grad, ki zoperstavila Boshin vojno, ki je trajala približno en mesec. Prosimo, upoštevajte Tsuruga grad, ki ima rdeče strešnikov in čudovito-delfinov podobne ribe na strehi, in nezavzetno strukturo 2 podzemlja in 5 nadzemnih s svojimi očmi.

Byakkotai Byakkotai je sestavljena iz fantov, od 16. do 17. zvestobo in nesrečno usodo ljudi, ki so storili samomor, za še vedno podedovane njihovi gospodarji.

Higashiyama-onsen Ljudje lahko osvežite svoje telo, medtem ko vidim bogato naravo na Higashiyama toplo pomlad, ki ima zgodovino okoli 1300 let. Medtem ko se v bližini centra Wakamatsu City, mesto se nahaja, kjer lahko ljudje še vedno slišim glasove ptic in videli rdeče liste.

Tabi Sake Aizu je izdelan iz zaradi pivovarne, ki uporablja lokalne riž in vodo lepe gore, Mt. Iide. Kadarkoli imate priložnost, da obiščete Aizu, vas prosimo, uživajte v pijači, ki prejme visoke vrednosti iz različnih ljudi.