Language

Tabi-Sake Hagi

旅酒「萩」
Hagi -Yamaguchi-

Hagi, Yamaguchi prefektúrában, egy történelmi város. Végétől Shogunate a Meidzsi-korszak, a Shokason Cram School lemerült sok ember, aki viselte a jövőben a japán, és még sok más üdülőhelyeken létezik. A természet gazdag és a hozzávalók bőséges. Kérjük, élvezni a látnivalók Hagi együtt érjen a történelem Hagi.

醸造元 :Yamaguchi Prefecture in 1901 founded Iwasaki Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :16%-17%

コメント:Ez Junmai Ginjo segítségével prefektúra önmagáért rizs "Site csepp."
Ez a színes és gazdag aromájú, elegáns édesség már inni egy frissítő italt.

Discovery

to be prepared

城跡ながお
住所
山口県萩市堀内83‐27
電話番号
0838-25-3892
営業時間
9:00~17:00
地図を見る
松陰神社 売店
住所
山口県萩市椿東1537(松陰神社境内)
電話番号
0838-22-1800
営業時間
8:00~17:00
地図を見る
萩本陣(売店)
住所
山口県萩市椿東385-8
電話番号
0838-25-0385
営業時間
地図を見る
萩の宿 常茂恵
住所
山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53 山口県萩市土原弘法寺 608-53
電話番号
0838-22-0150
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hagi

Hagi ismert sok nyaralóhelyek, mint a Hagi vár, a vár város, Shokason Cram Iskola, valamint a Shoin kegyhely. Kezdve a Hagi vár város és a Shokason Cram Iskola, sok más világörökség, mint például a Hagihansharo, Ebisu Gahana Hajógyár és a Ohitayama-Tatara Vasmű. Az emberek tudják, a japán történelem Vasmű, hajógyár, és a szénipari amely nőtt a japán gazdaság. Továbbá, nem csak a történelem és a kultúra, hanem az élelmiszer az összetevőket a japán-óceán meleg források, és sok más látnivaló is elérhető.

A vár város Hagi az egyik a sok híres kastély városokban. Vannak még üzletek, utcák, hogy létezik az Edo időszakban, és arról híres, hogy képes járni a várost nézi egy régi térkép. A város sík és számos történelmi épületek gyűlt össze egy helyen, így könnyen sétálni a városban. A szamuráj lakóhely és a szennyeződést a falak többi funkció a múltból, hogy az emberek úgy érzik, mintha már szállítják az időben.

Shokason Cram Iskola Shokason Cram iskola egy híres turisztikai hely Shoin Yoshida, hogy az elnök. Shoin Yoshida az volt sok diák nélkül szegregáció, és a híres nevelése Hirobumi Ito és Shinsaku Takasugi. Shokason Cram School van annak jellemzői megmaradt az időben a javítás, és dicséri a történelem és a dicsőség Shoin Yoshida.

Shoin kegyhely A Shoin kegyhely épült istenít Shoin Yoshida. A szentély, van egy üzenetet hagyott általa szülei és szeretteit. A területen a szentély, sok foltok regisztrált a világörökségi mint a Cram Iskola, lakóhelyét, és a történeti múzeum, amely sok ember megtapasztalhatja életében.>

Tabisake Hagi készült yamadanishiki, egyfajta rizs a Yamaguchi prefektúrában, a vizet a Abu folyó, és jártas szakemberek sör kedvéért. Kérjük, élvezze az ital, az utazás Hagi.