Language

Tabi-Sake Hakata

旅酒「博多」
Hakata -Fukuoka-

Hakata este unul dintre cele mai mari orase din Kyushu, care a fost înfloritoare din trecut. Este un oras care a fost afectează istoria Japoniei, deoarece are o relație puternică cu insula principală și este prosper pentru comercializare. Acest oraș care are multe atracții este popular în rândul vizitatorilor din atât în interiorul cât și în afara Japoniei.

醸造元 :Fukuoka Prefecture in 1673 founded Oga Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%

コメント:Ea are o caracteristică de parfum blând, și gustul care orezul are la origine. Este eficient pentru promovarea deliciousness unui vas.

Discovery

to be prepared

九州恵みの玉手箱 博多店
住所
福岡市博多区博多駅中央街1-1
電話番号
092-432-1626
営業時間
AM7:00〜PM8:00
地図を見る
IWATAYA  岩田屋 本館
住所
福岡市中央区天神2-5-35
電話番号
092-726-3787
営業時間
10:00~20:00
地図を見る
おみやげ本舗博多
住所
福岡市博多区博多駅中央街1-1
電話番号
営業時間
7:00~22:30
地図を見る
岩田屋 エアポートショップ 2ビル店
住所
福岡市博多区大字下臼井767-1 福岡空港第二ターミナル
電話番号
092-611-4188
営業時間
6:30~21:00
地図を見る

Attractions of The Tabisake Hakata

Chiar fără a menționa, Hakata este cunoscut pentru cea mai mare centrul orasului din Kyushu, și este renumit pentru alimente de înaltă calitate. Festivalul plutește la Naksu și Tenshin, icre sărate de cod, ramen, găluște, și tocană oală fierbinte face cu organe sunt renumite. De asemenea, monumente istorice, cum ar fi Kushida Shrine și Dazaifu sunt scoate în evidență de Hakata.

Dazaifu Cunoscut sub numele de zeul studiu, anual 7 milioane de oameni viziteaza Dazaifutenmangu. La oraș Dazaifu, nu numai Dazaifutenmangu este renumit, dar, de asemenea Komyozenji, un celebru Koke-altar, Mizukiato, și Kazeonji sunt locuri turistice celebre.

Yanagawa Mergând în jos pe Yana-raul care trece în jos prin oraș este pronumele de Yana-râu. Oamenii se pot bucura un moment de relaxare de a vedea peisajului urban și natura și florile anotimpurilor.

Nakasu Când cineva aude Hakata, el sau ea s-ar putea imagina pluteste festival din Nakasu. Nakasu este unul dintre cele mai mari trei downtowns; există mai multe tipuri de magazine de restaurante gustoase la restaurante capricios. Doar de a lua o privire la ei se poate face sa te simti energia.>

TABISAKE Hakata este un dragul manual făcută la cea mai veche fabrica de bere din pricina în Fukuoka prefectura cu orezul dragul locale. Vă rugăm să vă bucurați de băutura cu marile amintirile vedere Touring Hakata.