Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama egy hegyi északi részén Gifu prefektúra. Sok természet még megmaradt nagy területeken, és Shirokawagou, amelyben az összes közösség a világ prefektúra, egy híres turné helyszínen, ahol az emberek minden kerek a világ látogatást.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:Ennek érdekében, amely ropogós íz adtunk liquor cefre. Ezért a rizs íze terjed a szájban, és miután íze frissítő és könnyű. Élvezheti a könnyű, és sokféle étel.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
飛騨特産土産物 さくら井や
住所
岐阜県高山市花里町5丁目20
電話番号
0577-34-0931
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama továbbra is a funkció, mint a kastély-városban. Az emberek úgy érzik, a történelem, a régi időben fesztiválok és városkép. Továbbá, nem csak a városképet, hanem a természet, meleg források, és az épületek sokakat vonz kívülről és belülről Japánban.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou egy barlangban található a legnagyobb emelkedést Japánban, és ez egy barlang, ahol az emberek élvezhetik a szeszélyes hangulatot. A teljes hossza kb 800m ami nem is olyan hosszú, de ez egy hely, ahol az emberek érzik a rejtélyt a természet.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori egy rejtett erő helyszínen, ahol a szobrok a hét istenségek szerencse híres. Milyen csodálatos a szobrok az, hogy óriási, és épülnek és faragott egy nagy fa. Az emberek úgy érzik, a hatalom a szobor épül, amit a néhány ezer éves fa.

Takayamajinya Takayamajinya az egyetlen tábort maradt Japánban. Sok turista látogasson el a reggeli piacra, amely elé tartott a tábort.