Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama je gora se nahaja v severnem delu Gifu. Veliko narave, še vedno ostaja v velikih mestih, in Shirokawagou, kar vse je skupnost na svetu prefekturi, je znan touring mesto, kjer ljudje iz vse okoli sveta obisk.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:To sake ki ima svež okus dodamo alkoholnih drozge. Zato, riž okus širi v ustih, po okusu je osvežilna in lahka. Uživate lahko na enostavnost in z veliko različnih vrst jedi.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
飛騨特産土産物 さくら井や
住所
岐阜県高山市花里町5丁目20
電話番号
0577-34-0931
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama še vedno ostaja njegova funkcija kot grajski mestom. Ljudje lahko čutijo zgodovino starih čas festivalov in mestnih predelov. Prav tako, ne samo mestnih predelov, ampak tudi narava, izviri tople vode, in zgradbe pritegnili veliko ljudi od znotraj in zunaj Japonske.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou je jama se nahaja na najvišji nadmorski na Japonskem in je jama, kjer lahko ljudje uživajo muhast vzdušje. Skupna dolžina je približno 800m, ki je ne tako dolgo, vendar je mesto, kjer se lahko ljudje počutijo skrivnost narave.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori je skrita moč mesto, kjer je kipi sedmih božanstev dobre sreče znan. Kaj je neverjetno o kipa je, da so ogromne in so zgrajene in izrezljane iz enega velikega drevesa. Ljudje lahko čutijo moč od kipa, ki je zgrajen iz nekaj tisoč let staro drevo.

Takayamajinya Takayamajinya je edini tabora levo na Japonskem. Mnogi turistični obisk jutranji trg, ki je potekala v sprednji del tabora.