Language

Tabi-Sake Hidatakayamashirakawago

旅酒「飛騨高山白川郷」
hidatakayamashirakawago -gifu-

Hidatakayama är ett berg som ligger i den norra delen av Gifu prefektur. En hel del av naturen är fortfarande kvar i stora områden, och Shirokawagou, som alla i samhället är världens prefektur, är en berömd touring plats där människor från hela runt om i världen besöket.

醸造元 :Gifu Prefecture in 1837 founded Ltd. Miwa brewing
種類  :Junmai sake
度数  :15.5%

コメント:Detta skull som har skarp smak sattes till sprit mäsk. Därför sprider riset smak i munnen, och eftersmak är uppfriskande och ljus. Du kan njuta av lugn och med många typer av skålen.

Discovery

to be prepared

道の駅「白川郷」
住所
岐阜県大野郡白川村飯島411
電話番号
05769-6-1310
営業時間
8:30~17:00
地図を見る
今藤商店
住所
岐阜県大野郡白川村荻町226
電話番号
05769-6-1041
営業時間
9:00~18:00
地図を見る
飛騨特産土産物 さくら井や
住所
岐阜県高山市花里町5丁目20
電話番号
0577-34-0931
営業時間
地図を見る

Attractions of The Tabisake hidatakayamashirakawago

Hidatakayama fortfarande kvar sin funktion som slottet-town. Människor kan känna historien om gamla tid festivaler och stadsbilden. Också, inte bara stadsbilden, men också naturen, varma källor och byggnader lockar många människor från insidan och utanför Japan.

Hidadaishounyuudou Hidadaishounyudou är en grotta som ligger på den högsta höjden i Japan och det är en grotta där man kan njuta av den nyckfulla atmosfären. Den totala längden är ca 800m, som är inte så länge, men det är en plats där människor kan känna mysteriet av naturen.

Goukura Hidakaiunnomori Hidakaiunnomori är en dold makt plats där statyer av de sju gudar av bra förmögenhet är känd för. Vad är fantastiskt om statyerna är att de är enorma och byggs och huggen från ett stort träd. Människor kan känna kraften från statyn som är byggd från några tusen år gamla träd.

Takayamajinya Takayamajinya är den enda lägret kvar i Japan. Många turister besöker morgonen marknaden som hålls framför lägret.