Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Gods of az ország egész gyülekezzenek titokzatos öreg szentélyek, köztük a Izumo Taisha szentély, amely az egyik helyszínen gondolják, hogy folyik a misztikus energia Japánban. Egy turista útvonalat, amely körül utazik helyek, amelyek híres egyesületek japán mítoszok és történelmi épületek és romok. A kurzus a turizmus, mely élvezi a természeti szépség, mint a vörös levelek és remek kilátással. Az evés túra a jól ismert termék Izumo soba. Kérjük, élvezze mindenféle látnivalók Izumo.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Ez a gazdag és erős íze, és azt is, hogy van egy jó ízű a törés után frissítő

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Izumo ismert a föld az istenek és az emberek képesek érezni a mítoszok és a történelem tetőtől talpig. Nem csak a Izumo Taisha amelynek értéke nem mondja, hanem az emberek élvezhetik a szép kilátást, a friss halat a szárazföldi megáldott gazdag természet.

Izumo Taisha Izumo ismert az országban az istenek. Mindenekelőtt a Izumo Taisha, ahol 2 millió látogató szentélyek és templomok virágzik évente múltra ezer éve, egy helyen úgy gondolják, hogy folyik a misztikus energia, és az isten a házasság. Októberben szerint a Hold naptár, azt mondta, hogy az istenek egész Japánban gyülekeznek Izumo és barátságos fesztivál istenek tartják. Amint az emberek lépést, akkor biztosan élvezni a rideg hangulatot.

Gakuenji Gakugenji, belsejében található sűrűn luxuriated fák, egy régi szentély, amely számos fontos kulturális tulajdonságait. A szezonban az új zöld, zöld luxuriated növények szépek, és a szezon a piros levelek, a juharfák festék az egész hegy a piros. Séta az út borított tele juhar levelek az igazi öröm ebben a szezonban. Az emberek úgy érzik, és élvezze a gazdag természeti szépséget.

Lake Shinji A szépség a tó Shinji azt mondta a beállítás napot. Keresi irányába Izumo Taisha, az emberek láthatják a naplementét égő piros tükröződik a víz felszínén. A kilátás érezzük magunkat a kegyesség látszata is, és a szépség nem lehet összehasonlítani mással. Kérjük, élvezze a kinézete is változik minden pillanatban a közelben.

Amint az a Nihon Shoki, Izumo, Shimane prefektúra, azt mondják, hogy itt született japán kedvéért sör. Kedvéért, amely képviseli az ilyen Izumo van TABI SAKE Izumo által létrehozott hagyományos kedvéért sör öröklődik 1871 tiszta víz által felvetett gazdag természet és a jó minőségű rizs, amely legjobban megfelel kedvéért sör. Kérjük, élvezze a japán történelem és a Mother Nature.