Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Goden van over het hele land te monteren op mysterieuze oude heiligdommen, waaronder de Izumo Taisha schrijn dat is een van de locaties gedacht te worden stroomt met mystieke energie in Japan. Een toeristische route die reist rond plaatsen die bekend staat om zijn associaties met Japanse mythen en historische gebouwen en ruïnes zijn. Een cursus van het toerisme, dat de natuurlijke schoonheid geniet zoals rode bladeren en een prachtig uitzicht. Een eten tour van de bekende product Izumo soba. Kunt u genieten van allerlei attracties van Izumo.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Het is rijk en sterke smaak, en ook het heeft een goede smaak van de breuk na het vernieuwen

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Izumo staat bekend om het land van de goden en mensen in staat zijn om de mythen en geschiedenis te voelen van top tot teen. Niet alleen de Izumo Taisha, die niet te zeggen heeft, maar ook mensen kunnen genieten van het prachtige uitzicht en verse vis uit het land gezegend met de rijkdom van de natuur.

Izumo Taisha Izumo staat bekend om het land van de goden. Vooral de Izumo Taisha, waar 2 miljoen bezoekers van heiligdommen en tempels bloeien jaarlijks heeft een geschiedenis van duizend jaar, een plaats gedacht te worden stroomt met mystieke energie, en de god van het huwelijk. In oktober volgens de maankalender, wordt er gezegd dat de goden over Japan verzamelen op Izumo en een gastvrije festival voor goden wordt gehouden. Zodra mensen ingrijpen, kunnen ze zeker genieten van de sobere sfeer.

Gakuenji Gakugenji, gevonden in dichtbevolkte luxuriated bomen, is een oud heiligdom dat veel belangrijke culturele eigenschappen heeft. In het seizoen van de nieuwe groene, het groene luxuriated planten zijn mooi, en in het seizoen van de rode bladeren, de esdoorns kleurstof de hele berg in het rood. Het lopen van de weg bedekt met vol esdoornbladeren is het echte plezier van dit seizoen. Mensen kunnen voelen en genieten van de rijke natuurlijke schoonheid.

Lake Shinji De schoonheid van Lake Shinji wordt verteld met de ondergaande zon. Op zoek naar de richting van Izumo Taisha, kunnen mensen zien de zonsondergang branden in rode weerspiegeld op het oppervlak van het water. Het uitzicht geeft ons het gevoel van de godsvrucht als goed, en de schoonheid is niet te vergelijken met iets anders. Kunt u genieten van de blik van het veranderen van elk moment in de buurt.

Zoals vermeld in de Nihon Shoki, Izumo, Shimane prefectuur, wordt gezegd dat het de geboorteplaats van de Japanse sake brouwen zijn. Omwille dat dergelijke Izumo vertegenwoordigt is TABI SAKE Izumo, gecreëerd door traditionele sake brouwen doorgegeven van 1871. Het schone water die door de rijke natuur en de hoge kwaliteit rijst die het beste past voor sake brouwen. Kunt u genieten van de Japanse geschiedenis en de Moeder Natuur.