Language

Tabi-Sake Izumo

旅酒「出雲」
Izumo -Shimane-

Bogovi vsej državi zbrati na skrivnostne stare svetišča, vključno z Izumo Taisha svetišča, ki je ena od lokacij mislil, da teče z mistično energijo na Japonskem. Turistična pot, ki potuje po krajih, ki so znani po svojih zvez z japonskimi mitov in zgodovinskih stavb in ruševin. Tečaj turizma, ki ima naravne lepote, kot so rdeče liste in izjemen razgled. Prehranjevanja ogled znana izdelka Izumo Soba. Prosimo, da uživajo vse vrste zanimivosti Izumo.

醸造元 :Shimane Prefecture in 1871 founded Itakura Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Je bogat in močan okus, in tudi, da ima dober okus zloma po osvežujoč

Discovery

to be prepared

アトネスいずも
住所
島根県出雲市駅北町10-3
電話番号
0853-21-6783
営業時間
8:30~19:30
地図を見る
松江フォーゲルパーク
住所
島根県松江市大垣町52
電話番号
0852-88-9800
営業時間
9:00~17:30(4月~9月) 9:00~17:00(10月~3月) ※最終入園受付は閉園45分前
地図を見る

Attractions of The Tabisake Izumo

Izumo je znana po deželi bogov in ljudi, ki so sposobni, da se počutijo mite in zgodovino od glave do pete. Ne samo Izumo Taisha, ki ne potrebuje zgodb, ampak tudi ljudje lahko uživali v prelepem razgledu in sveže ribe iz zemlje blagoslovljeni z bogastvom narave.

Izumo Taisha Izumo je znano, za državo bogov. Predvsem pa je Izumo Taisha kjer 2 milijona obiskovalcev iz svetišča in templje zaživela leto ima zgodovino tisoč let, lokacijo mislil, da se cedita mistično energijo, in Bog zakonske zveze. V oktobru po lunarni koledar, je dejal, da so bogovi vsem Japonskem zbrali na Izumo in prijeten festival za bogove je potekala. Ko ljudje korak, lahko zagotovo uživali v neprijaznem vzdušje.

Gakuenji Gakugenji, najdenih znotraj gosto luxuriated drevesa, je staro svetišče, ki ima številne pomembne kulturne lastnosti. V sezoni nove zelene, zeleno luxuriated rastline so lepe, in v sezoni rdečih listov, so javorji barvanje celotno goro v rdeči barvi. Peš poti, prekrito s polno javorjevih listov je pravi užitek v tej sezoni. Ljudje lahko čutijo in uživajte v bogato naravno lepoto.

jezero Shinji Lepota jezera Shinji je povedal, z zahajajočega sonca. Gledamo proti smeri Izumo Taisha lahko vidijo sončni zahod gorenja v rdeči odraža na površini vode. Pogled nam daje občutek, da pobožnost, kot tudi, in lepota se ne more primerjati z ničemer drugim. Prosimo, uživajte v videz ga spreminja vsak trenutek blizu.

Kot je navedeno v Nihon Shoki, Izumo, Shimane prefekturi, je dejal, da je rojstni kraj japonski sake. Zaradi, da predstavlja tako Izumo je Tabi sake Izumo, ki ga tradicionalno sake ustvaril izrečene iz leta 1871. The čisto vodo bogata narava in visoke kakovosti riža, ki je najprimernejša za sake dvignjen. Prosimo, uživajte z japonsko zgodovino in matere narave.