Language

Tabi-Sake Kurokawa-Onsen

旅酒「黒川温泉」
KurokawaOnsen -Kumamoto-

A spa banget misuwur ora mung ing Kyushu, nanging uga ing kabeh sak bangsa. Kanggo pengunjung sing kepéngin marasake awakmu, ing spring panas, ryokans bisa bebarengan lan nggawe atmosfer ndadekake. Kurokawa Onsen rego dhuwur saka akeh pengunjung minangka papan ngendi iku apik kanggo ngunjungi.

醸造元 :Kumamoto Prefecture in 1932 founded Kawazu Shuzo Co., Ltd.
種類  :Hon jouzou sake
度数  :15%

コメント:sake iki brewed saka beras saka Kumamoto, banyu saka Aso, lan Kumamoto ragi.

Discovery

to be prepared

後藤酒店
住所
熊本県阿蘇郡南小国町大字満願寺6991-1
電話番号
0967-44-0027
営業時間
8:40~22:00
15 黒川温泉 後藤酒店
地図を見る
マルサン 児玉酒店
住所
熊本県阿蘇郡小国町宮原1685
電話番号
0967-46-2003
営業時間
8:30~19:30
15 小国 児玉酒店
地図を見る
河津酒造 小売り部
住所
熊本県阿蘇郡小国町宮原1734-2
電話番号
0967-46-2311
営業時間
8:30~17:30
15-%e6%b2%b3%e6%b4%a5%e9%85%92%e9%80%a0%e5%b0%8f%e5%a3%b2%e9%83%a8
地図を見る
河津酒造 地酒屋
住所
熊本県阿蘇郡小国町宮原1763-3
電話番号
0967-46-6151
営業時間
10:00~17:30(定休日:火曜)
15-%e8%94%b5%e5%85%83%e5%9c%b0%e9%85%92%e5%b1%8b
地図を見る
黒川温泉 旅館 こうの湯
住所
熊本県阿蘇郡南小国町満願寺6784
電話番号
0967-48-8700
営業時間
15-%e3%81%93%e3%81%86%e3%81%ae%e6%b9%af
地図を見る
源流の宿 帆山亭
住所
熊本県阿蘇郡南小国町東奥黒川温泉
電話番号
0967-44-0059
営業時間
15-%e6%ba%90%e6%b5%81%e3%81%ae%e5%ae%bf%e3%80%80%e5%b8%86%e5%b1%b1%e4%ba%ad
地図を見る

Attractions of The Tabisake KurokawaOnsen

Kurokawa Onsen, endi atmosfer saka mili periode Showa, iku kopi souvenir cukup cilik kanggo pindhah watara ing dina, nanging akeh lan panas-spring baris hotel munggah. Yen sampeyan nggunakake Bill adus, sampeyan bisa seneng kabeh telung sumber panas ing Kurokawa Onsen.

Yusuikyo About 90 ewu taun kepungkur, aliran pyroclastic Mt. Aso lan erosi saka kali digawe Yusuikyo. Yusuikyo misuwur kanggo Fishing lan kali nggunakake fitur geografis sawijining. Mesthi, stream mung ayu, nanging ing spring ijo anyar, ing mangsa panas firefly, ing tiba godhong abang, lan ing mangsa salju-putih, sampeyan bisa seneng stream karo kabeh fitur saka saben mangsa.

Aso kuil Aso Shrine wis pendekatan sudhut kanggo kuil lan pendekatan uga ndadékaké kanggo Mt. Aso. Bubar, iku populer kanggo kupluk titik nduweni daya gaib, lan wong ngemis kanggo Negaigake ora Yisei lan Kousa ora Matu.

Nabe ga Taki A waterfall langka ing Jepang ngendi wong bisa mlebu nang grojogan lan ndeleng sisih mburi iku. Iku uga titik digunakake kanggo komersial, lan akeh wong ngunjungi kene kanggo waras. Ing cahya wonten sak minggu Golden ing Jepang nggawe atmosfer ingkang ngedab-edabi.

A marga lair karo nggunakake kabeh alam wungu ing latar Aso kang TABI Sake Kurokawa Onsen. Mangga seneng ngombe karo ngelengke kenangan ngginakaken ing spring panas.