Language

Tabi-Sake Miyajima

旅酒「宮島」
Miyajima -Hirosima-

Miyajima er en af de tre store visninger af Japan. Et sted, hvor alle ønsker at besøge og se udsigten mindst en gang og er udgangspunktet for rejseudgifter for japanere. Itsukushima helligdom registreret som en af verdens kulturarv steder og bygninger bliver landets vigtige kulturværdier. Hvorfor tager du ikke nyde de traditionelle japanske seværdigheder og den rige natur, som vores forgængere har været fascineret af?

醸造元 :Hiroshima Prefecture in 1863 founded Fujii Shuzo Co., Ltd.
種類  :Junmai Sake
度数  :15%

コメント:Dry at der er smag

Discovery

to be prepared

津田商店
住所
広島県廿日市市宮島町95-1
電話番号
0829-44-0567
営業時間
9:00~19:00 (定休 水曜日)
地図を見る
津田屋
住所
広島県廿日市市宮島町843-3(表参道商店街)
電話番号
0829-44-0682
営業時間
9:00~18:00 (年中無休)
地図を見る
酒と器 久保田
住所
広島県廿日市市宮島町481(町家通り)
電話番号
0829-44-2228
営業時間
9:00~18:00 (定休 水曜日)
地図を見る
広電 宮島ガーデン
住所
広島市廿日市市宮島口1-11-7
電話番号
0829-56-0150
営業時間
8:40~17:30 (シースン期間は時間延長あり)
地図を見る

Attractions of The Tabisake Miyajima

Rejsende ikke kun fra Japan, men også fra hele verden besøger Miyajima. Attraktionerne i det efter alle er mængden af højdepunkterne den har: verdens kulturarv, tre fantastisk udsigt over Japan, vigtige kulturværdier, og osv Øen i sig selv fortjent respekt som guden og er fyldt med steder, der er mystiske og en højtidelig stemning .

Itsukushima helligdom Ved højvande, det Itsukushima helligdom åbenbarer sig, som om det flyder på havet. Det er stadig tilbage i form, da den først blev bygget af Kiyomori Taira, og er en udpeget National Treasure. Det tal, der er omgivet af havet er meget mystisk og om natten, når helligdommen er lysne op, det gør os til at føle historien endnu mere.

Odorii Den røde Odorii er et af symbolerne på Miyajima. Ved højvande, kan folk se figuren som om det flyder på havet, men ved lavvande folk kan gå til Odorii. Set på en tæt fjern, kan folk finde et tegn på månen på den vestlige side af torii og et tegn af solen på den østlige side af det. Folk skal være i stand til at føle en højtidelig stemning sammen med den indflydelse, Yin og Yang vej.

Fem-etagers Pagoda De fem-etagers pagode, der er en vigtig kulturel egenskab står ved Toyokuni helligdom, også en vigtig kulturel ejendom, har en form for absolut gorgeousness. Figuren, som er en blanding af Japan og Tang er absolut smukke og tiltrækker mange turister.

En traditionel dråbe lavet af skyld bryggeri, der har en historie på 150 år i Hiroshima. Tabi SKYLD Miyajima er drikkevand sammen med den mystiske visning af Miyajima. Venligst nyde langsomt sammen med minderne om turen.