Language

Tabi-sake Oirase-Towadako

旅酒「奥入瀬十和田湖畔」
Oirase-Towadako -Aomori-

Oirase-Towadakohan misuwur ijo sawijining seger, godhong abang, lan fitur sing beda-beda ing saben mangsa. Ayu tampilan saka alam gedhe iku atraksi wong arep kanggo ndeleng ing mangsa beda. Akeh turis ngunjungi kanggo jeneng Nasional Kangoo Beauty lan monumen alam.

醸造元 :Aomori Prefecture in 1889 founded Momokawa Co., Ltd.
種類  :Junmai Ginjo sake
度数  :15%-16%

コメント:rasa Mellow banyu alus

Discovery

to be prepared

ホテル十和田荘
住所
青森県十和田市 奥瀬十和田湖畔休屋340
電話番号
0176-75-2221
営業時間
16 ホテル十和田荘② (2)
地図を見る
渓流の駅 おいらせ
住所
青森県十和田市大字奥瀬字杤久保11-12
電話番号
0176-74-1121
営業時間
8:00~17:00
渓流の駅おいらせ
地図を見る
道の駅奥入瀬 四季彩館
住所
青森県十和田市大字奥瀬字塘道39-1
電話番号
0176-72-3201
営業時間
5月~10月 8:30~19:00 11月~4月 9:00~18:00 休業 年末年始
道の駅奥入瀬四季彩館
地図を見る
おみやげの きむら
住所
青森県十和田市大字奥瀬字十和田湖畔休屋16-106
電話番号
0176-75-2410
営業時間
9:00~17:00
きむら 十和田湖畔
地図を見る
食事処 とちの茶屋
住所
青森県十和田市奥瀬字十和田湖畔休屋486
電話番号
0176-75-2231
営業時間
食事処 とちの茶屋
地図を見る

Attractions of The Tabisake Oirase-Towadako

Oirase-Towadakohan punika satunggiling resort wisata sing diubengi dening alam sugih. Mangga seneng views dinamis digawe dening aliran banyu.

Oirase keiryuu Oirase keiryuu, titik apik sing nggantosi Jepang, luwih 14km saka Towadakohan gunung Yakeyama. Akéh curug sing burik bebarengan stream lan diarani Bakufukaido. Minangka monumèn alam iku wis nampa pengawetan saka negara lan misuwur ing macem-macem fitur wong bisa disinau.

Towadako Towadako, panggonan antarane Aomori lan Akita, misuwur kanggo kaendahan alam. Blossoms Cherry ing spring, seger ijo ing mangsa panas, godhong abang ing tiba, lan views mangsa ing mangsa kabeh pemandangan ayu wong bisa seneng. Wong bisa seneng fitur beda lake saka platform pengamatan lan nyawang pelindhung.

Choushiootaki Mung paling grojogan ing stream utama Oirase. A grojogan ayu sing wis jembaré 20m lan akèh volume banyu. Wiwit grojogan ngalangi iwak saka lake kanggo pindhah wiwitan, kang uga disebut Uodomenotaki.

Marga digawe saka banyu Oirase-kali mili saka Towadako wis susunan Gamelan lan lancip sing washes tutuk. Mangga seneng marga karo pengeling-eling saka alam ayu stream Oirase.